Zlodej ukradol z kežmarského družstva dve krátke guľové zbrane a náboje

08.01.2006 Medzilaborce

Kežmarok 8. januára (TASR) - Dve krátke guľové zbrane a 25 nábojov ukradol počas predĺženého víkendu doposiaľ neznámy páchateľ, ktorý sa vlámal do administra...
Kežmarok 8. januára (TASR) - Dve krátke guľové zbrane a 25 nábojov ukradol počas predĺženého víkendu doposiaľ neznámy páchateľ, ktorý sa vlámal do administratívnej budovy jednej z poľnohospodárskych firiem v Kežmarku.

Policajti zistili, že do budovy sa dostal v noci z piatka na sobotu po vylomení vchodových dverí. Vo vnútri sa vlámal do kancelárií na poschodí, pričom z jednej ukradol dve zbrane a náboje, ktoré boli uložené v zamknutej kovovej skrinke. Tú páchateľ taktiež vylomil.    Poľnohospodárskemu družstvu vznikla krádežou zbraní škoda vyše 22 tisíc korún a poškodením majetku ďalších 35 tisíc korún.    Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže, zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a zločin poškodzovania cudzej veci. TASR informoval zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Daniel Džobaník.
 

Vyberte región